Bloggintresserade

Bloggtoppen

http://www.bloggtoppen.se/index.php?do=activate&u=66182&key=38hn5w

söndag 14 februari 2010

Kärlek i stekpannan

Visst, idag är det allahjärtans-dag... Tycker inte att det är någon speciell dag...Hemma hos oss firar vi kärleken lite då & då. Det passar oss bäst att få en liten dos varje dag istället för en stor klump av kärlek under en enda dag.
Vi firade dagen med kalas som Liam gick på & sedan hem & byta om för att åka på hockeyträning. När vi trötta mammor & pappor sitter och knyter skridskor med byxorna hängandes ner för halva rumpan, ja då trippar Charlotte Perelli in i omklädningsrummet!!
Jaha, vilken stämning det blev..Haha. Skönheten och hennes barn barn kommer in. Papporna stannar upp en stund, vi mammor tittar med stora ögon & drömmer oss bort för att få ha hennes kropp, dyra väska, dyra fina jacka & att kunna gå snyggt i snömodd i dessa stövlar hon trippar omkring i ! Vilken drottning..:!

När chocken lagt sig (ja, i sollentuna ser man inte kändisar så ofta) då kommer nästa. i ishallen står hockeyproffset Nils Ekman. Han var med och tränade smågrabbarna. Stod och tittade på honom ibland och det lyste glädje i hans ögon när han tittade på grabbarna! Så härligt!

Jag & Nelly bakade kärleksmuffins när vi kom hem. Jordgubbssmak med rosa glasyr & strössel. Superfina, men jäklar vad söta dom var, gick inte att äta...
Till middag stekte vi löv (löve)biff med pommes & bea....och en avokado. Gött som tusan och även onyttigt som tusan!
Imorgon räknar jag med att gå till jobbet, känner mig lite bättre!

Nu vinter-OS...
Kärlek!
//J

Inga kommentarer: