Bloggintresserade

Bloggtoppen

http://www.bloggtoppen.se/index.php?do=activate&u=66182&key=38hn5w

måndag 25 januari 2010

Gossip från helgen!

Vilken jäkla helg!! Det var bland det roligaste och mysigaste jag gjort på länge. Jag var som ni kanske vet på Maggan Graafs bloggträff på Friiberghs Herrgård.Vi hade ett fullspäckat schema från det att vi kom på lördag morgon till söndag em.
Lördagen började med välkomst drink och mingel. Älskade Mia Törnblom höll föredrag ( om hon redan har hållit sitt föredrag, heter det " att hon föredrog då" ?) om självkänsla. Hon är grym, man trollbinds direkt Och man skrattar så tårarna rinner. Har ni möjlighet att se henne, Gör det!!!
Det bjöds på fantastisk mat och personalen var vänlig & hjälpsam.
Vi fortsatte med att ha sminkkurs, hudvård, massage för dom som ville.
Vi gjorde oss sedan iordning för middag där vi underhölls av Hasse Bronten, Mårten Andersson, Emilia, Daniel Lindström. Sjukt roligt.
När maten hade sjunkit ner i magen och vi alla var mätta & nöjda kliver Daniel Da Silva upp och har dansskola med oss.. Sen rullade kvällen och natten på. Vi dansade , drack, snackade, fotade varann, knöt nya band med folk. Det hela slutade med att jag och en annan Jessica satt i ett hotellrum med en av "kändisarna" och snackade skit och drack rödvin till 05 på morgonen. Riktigt härligt!
Söndagen är som en dimma för mig. Åt frukost, gick och sov, lyssnade på David Eberhaud som förelästen om hur vi kontrollerar våra barn och inte vågar göra dom vuxna. Han var också superbra. Man får sig några tankeställare efter att ha lyssnat på bra människor med vettiga åsikter.
Bilfärden hem gick i lugn och fin takt och vi alla var nöjda och glada, fyllda med ny energi & en skön myskänsla i kroppen! Tack alla ni som var där. Vi kommer tillbaks!

Inga kommentarer: